Online honden verzekering

Wil je online honden verzekering vergelijken en direct afsluiten? Dan is het verstandig om de website van Tinki.nl te bezoeken. Een hondenverzekering wordt vandaag de dag steeds vaker afgesloten. Maar helaas denken veel hondeneigenaren pas aan een verzekering als de hond al ziek is. Wanneer je dat pas doet, zullen bepaalde aandoeningen direct al uitgesloten zijn. Daarom is het slim om je hond zo vroeg mogelijk te verzekeren.

Je betaalt dan een extra lage premie en alle aandoeningen vallen gewoon onder de verzekering. Dit gebeurd dan gewoon zonder uitsluitingen en het maakt niet uit of je een rashond of vuilnisbak hebt. Iedere hond kan worden verzekerd en uiteraard tegen een scherpe verzekeringspremie.

De kosten van je verzekering hond heb je al snel terug verdiend als je dit vergelijkt met de hoge kosten. Vanaf nu is je hond gewoon verzekerd voor vrijwel alle aandoeningen.

Consulten, zijn deze meeverzekerd?

Het gebeurt steeds vaker dat een hond zonder verzekering doorgestuurd wordt naar de specialist. Als een dierenarts zeker wil weten wat de hond mankeert, komt er vooral veel voor. Het gaat allemaal om het welzijn van je trouwe viervoeter en je kies ervoor om naar de dierengeneeskunde faculteit te gaan. Maar de prijzen van deze consultprijzen liggen soms wel tot wel tien keer hoger dan bij je eigen dierenarts.

Vooral als er noodhulp nodig is in het weekend betaal je veel geld voor een behandeling. Maar als er nood is in het weekend dan kan je vaak niet bij je eigen arts terecht. Je bent dan aangewezen op de specialist waarbij je veel geld voor een consult betaalt. Bij een hondenverzekering zijn de consult kosten van de specialist gewoon verzekerd. Afhankelijk van het soort honden verzekering dat je afsluit kan dit oplopen tot 100%. Je kan dan zonder problemen doorverwezen worden naar de specialist.

About the author