Zelf je tuinomheining zetten

Het is tegenwoordig geen uitzondering meer, zelf je tuinomheining zetten. En dan nog met hele mooie natuurlijke producten ook. Het assortiment aan materialen is in de afgelopen jaren flink toegenomen. En doordat je ze online kan bestellen hoef je tevens veel minder moeite te doen. Jouw bestelling met tuinschermen, zoals een wilgenrol of rietmatten, wordt gemakkelijk thuisbezorgd. Gemak dient de mens overal, zeker sinds het digitale tijdperk.

Organisch onderdeel van je tuin

Een tuinomheining kan je heel gemakkelijk zelf zetten als je gebruik maakt wilgenmatten op rol, wilgenrol, rieten matten of matten van andere mooie natuurmaterialen.

Je vindt een helder overzicht van beschikbare soorten tuinschermen in de webshop van Tuinchamp. Je kan ze zelf simpel op maat maken en plaatsen op de gewenste plek. Deze natuurproducten worden door hun uitstraling een organisch onderdeel van jouw balkon, tuin en leefomgeving.

Wat kan je met een tuinscherm bereiken?

Natuurlijke tuinafscheidingen hebben een lange levensduur, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Bevestig ze stevig zodat ze niet door de wind worden aangetast. En verder kunnen ze op elke mogelijke plek staan. We noemen er een paar: langs balkon of dakterras als afscheiding of versiering, of langs een blinde muur of tuingrens, je kan een schaduwplekje te creƫren, of je plaatst een tuinscherm als decor of hulpmiddel voor klimplanten, maar ter bescherming en voor privacy is eigenlijk het meest voorkomend doel. Een wilgenrol bijvoorbeeld is een ware opluistering voor jouw tuin. Elke rol is opnieuw uniek natuurlijk.

About the author