Vloeibare stikstof kopen

Wil je vloeibare stikstof kopen? Dan moet je weten dat stikstof bekend staat als N2 en de voedingsindustrie kent men ook het gas ook al E941. Het E-nummer is een goede stabilisator wat geen schadelijke werking heeft voor de menselijke gezondheid.

Het gas komt 78% voor in onze atmosfeer en zorgt voor belangrijke bouwstoffen voor alle organismen. In de natuur wordt het opgenomen in de vorm van nitraatzout of ammoniumzout.

Wie is Westfalen Gassen?

Westfalen was een succesvolle regionale aanbieder, maar sinds 1923 zijn we uitgegroeid tot een Europees gericht marktspeler voor industriële gassen. Ons aanbod bevat honderden industriële gassen en gasmengsels, levensmiddelengassen en koudemiddelen.

Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij Westfalen bent u aan het juiste adres. Onze ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossing voor onze klanten. Daarmee verschaffen we onze klanten een grote voorsprong op hun concurrentie.

About the author