Hulpmiddelen in bruikleen van jouw gemeente

Een traplift WMO is een goed voorbeeld van een hulpmiddel welke jij in bruikleen van jouw gemeente kan krijgen. Vaak betaal je dan wel een eigen bijdrage. Een alternatief voor WMO is het PGB (persoonsgebonden budget), in dit geval heb je meer inbreng in de soort hulpmiddelen dan via de WMO. Als jij hierover meer wil weten dan zou je kunnen kijken op de website van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Hoogte van jouw eigen bijdrage

Hoe hoog de eigen bijdrage van jouw traplift WMO is, is afhankelijk van een aantal factoren. We kunnen noemen: jouw inkomen, de samenstelling van jouw huishouden, jouw leeftijd en de zorg, de hulp en de voorzieningen en/of de PGB die reeds ontvangen is, of nodig is. En tot slot is de bijdrage sowieso per gemeente verschillend. Contact opnemen bij jouw gemeentehuis is dan ook altijd aan te raden. Wil jij niet onnodig tijd verspillen en alsnog het risico lopen dat jouw aanvraag wordt afgewezen, dan is een eigen traplift kopen sterk aan te bevelen.

Een betrouwbare trapliftenleverancier

Je kan trapliften dus op verschillende manieren verkrijgen. En het hoeft niet zo moeilijk te zijn als je misschien denkt. Als je het los van een traplift WMO of PGB wil regelen, dan is het trapliftenbedrijf Smienk een aanrader. Zij leveren een goede klantenservice, en zijn supersnel met het installeren van jouw traplift. Bovendien betaal je een zeer scherpe prijs, omdat de firma werkt met gebruikte trapliften. Met garantie!

About the author