Goedkope kattenverzekering


Wil je vandaag nog de goedkope kattenverzekering afsluiten? Dan moet je weten dat net als mensen dieren ook wel eens behoefte hebben aan een bezoek aan een arts.

Je moet dan bijvoorbeeld denken aan ziekte, verwondingen door een ongeluk of om vaccinaties te halen. In Nederland is het hebben van een zorgverzekering voor mensen verplicht, maar dit geldt niet voor katten.

Maar veel eigenaren van katten zijn niet op de hoogte van een dierenverzekering voor hun kat of het nut van een goedkope kattenverzekering. Tot het moment dat er iets ernstig met hun kat aan de hand is en de dikke rekening van de dierenarts op de mat valt.

Waarom hanteren deze verzekeraars een wachttijd?

Niet iedereen begrijpt waarom verzekeraars een wachttijd hanteren. Maar je zult natuurlijk net zijn dat je kat iets mankeert, terwijl de wachttijd nog loopt. Maar toch hebben de verzekeraars een goede reden om wel een wachttijd te hanteren.

Op deze manier kunnen ze voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van de verzekering en dat mensen niet last minute een ziek kat willen verzekeren. Houd er dus altijd rekening mee dat een verzekeraar wil afsluiten.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *